Він веде переважно нічний і потайний спосіб життя, а більшу частину часу проводить у воді.
У Піренеях живе "крихітний волохатий слон": чому його майже неможливо побачити
Субота, 17 жовтня. 1696-й день війни.
Він веде переважно нічний і потайний спосіб життя, а більшу частину часу проводить у воді.
Анонімне опитування